Professionel mandlig poledance fra poledancer.dk

Professionel mandlig poledance fra poledancer.dk

Er der noget mere sensuelt end en veltrænet mande krop, som vugger æggende til blide calypso rytmer – eller leverer et hårdt slående S & M show til Nine Inch Nails eller Faith No More’s hårde toner? Man skal være en ualmindeligt koldhjertet person hvis det ikke kan gyse lidt i én af fryd, når en professionel mandestripper for alvor skruer op for charmen, og gi’r den som sexet politi betjent, hot brandmand eller måske rå motorcykel bølle – og med forførende eller voldsomme bevægelser fjerner sin påklædning tøjstykke for tøjstykke, så den gyldne hud med de spillende muskler åbenbares lidt efter lidt. 

Eller hvad med en fuld demonstration af muskel styrke, rå smidighed og ufortyndet maskulinitet, når en poledancer betvinger den forkromede stripper stang med avancerede gymnastiske øvelser så som hand spring, flag og table top? Her bliver råstyrke og udholdenhed virkelig sat på prøve – og de fleste vil gøre store øjne og gispe efter vejret, når den muskuløse mandlige stripper tilsyneladende ubesværet svinger sig op i en hip lock eller en russian split, som blot er et par af de mere avancerede poledance moves. 

Når du hyrer en erfaren og professionel poledancer hos poledancer.dk, er dine ønsker og behov i fokus. Der lægges vægt på personlige grænser og blufærdighed – ingen emner er tabu at snakke om, når I aftaler aftenens program. Mandestrip handler om at skabe en oplevelse, som er positiv og berigende for alle – og det kan ikke lade sig gøre, hvis en eller flere af festens deltagere føler sig krænket eller trådt over tæerne. Derfor er det vigtigt at gøre sig klart, at den professionelle mandlige stripper til hver en tid vil lodde stemningen i lokalet og tage bestik deraf – vurderer han, at stemningen ikke er til den aftalte body tequila eller body sushi, vil han fjerne den fra programmet, så alle går fra festen med deres blufærdigheds grænse intakt.