Pas på dit trægulv med den rette behandling

Pas på dit trægulv med den rette behandling

Er du ved at være træt af dit trægulv, som er begyndt at se mere og mere slidt ud? Måske er der gennem årene kommet hakker, ridser og pletter, men heldigvis kan der gøres noget ved det. Der er dog forskellige muligheder, når det kommer til renovering af trægulve, da det afhænger af gulvets tilstand – men ofte står valget mellem en gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Find den behandling der passer bedst til dit trægulv 

Der er et stort spænd mellem gulvafhøvling og gulvafslibning, men i de fleste tilfælde kan du nøjes med en gulvafslibning. En gulvafhøvling er nemlig den groveste metode, da den slider mest på dit trægulv. Det er en metode, der kun kan udføres én gang på et gulv, men i få tilfælde kan det være nødvendigt, hvis gulvet eksempelvis har dybe hakker eller revner.

Som nævnt er en gulvafslibning dog nok i de fleste tilfælde, da langt de fleste ridser og pletter sidder i overfladen, og det kan en gulvafslibning sagtens klare. Det er samtidig en langt mere skånsom metode, hvor der bliver brugt slibepapir i stedet for en gulvhøvl. Du får stadig et smukt trægulv, der nærmest ser ud som nyt, hvor holdbarheden og slidstyrken bliver optimeret. 

En gulvafslibning kan udføres op til flere gange i løbet af gulvets levetid, men det skal naturligvis ikke gøres i tide og utide. Det er dog stadig en god måde at vedligeholde gulvets udseende, hvis efterbehandlingen begynder at blive slidt, eller hvis overfladen begynder at blive ridset. 

Få hjælp til at redde dit trægulv 

De fleste trægulv kan reddes, og hvis du gerne vil give dit trægulv den kærlige behandling, som det har brug for, så bør du kontakte GulvKanonen. De tilbyder en landsdækkende gulvservice, så de kommer med glæde til Hellerup for at fikse dit gulv.

De har mange års erfaring inden for faget, og de er derfor udrustet til at klare enhver gulvopgave – uanset omfang og indhold. Klik ind på https://gulvkanonen.dk/gulvsliber-hellerup/, hvor du kan læse meget mere om GulvKanonen samt få et gratis og uforpligtende tilbud.