Nyt tørklæde til den kolde sæson?

Nyt tørklæde til den kolde sæson?

Er du på udkig efter den helt rigtige accessory til at holde dig varm denne vinter?

Et sikkert hit er altid et nyt halstørklæde. I Danmark er det jo en meget nyttig beklædningsgenstand man kan have gavn af året rundt… desværre også om sommeren. 
Men vejret er nu engang som det er og der findes heldigvis nogle forholdsregler vi kan tage.

Som for eksempel tørklæder fra https://www.pashminawear.dk/25-toerklaeder der er i en super høj og lækker kvalitet. Bløde tørklæder der ikke kradser kan også lettere bruges når vejret er lunt, men stadig ikke rigtig varmt. 

Hos PashminaWear.dk er man altid sikret at tørklædet er fremstillet forsvarligt. Mange af tørklæderne til kvinder er fremstillet i Skotland af det blødeste lammeuld. Andre af tørklæderne på den kvalitetsbevidste webshop er fremstillet af silke, uld og cashmere. Fælles for alle tørklæderne er at de er fremstillet uden brug af børnearbejdere og med arbejdernes velfærd i tanke. PashminaWear.dk er involveret i processen og ønsker at levere et slutprodukt i særklasse uden at nogen – eller miljøet – har lidt unødig overlast.
Dertil nævner PashminaWear.dk også selv på deres side at deres tørklæder i naturfibre er mere skånsomme ved miljøet end tekstiler der er fremstillet syntetisk. Udover det holder de selvfølgelig også bedre fordi naturens egne ‘produkter’ er stærkere end de kunstigt fremstillede.

På ovenstående link finder man både klassiske og mere trendende tørklæder i forsøg på at ramme en bred smag. Tørklæderne fås heldigvis også i stort set alle farver, så det er svært ikke at finde noget man kan lide! Tørklæderne, sjalerne og pashminaerne fås for eksempel både i ens farver og i flotte, farvede mønstre.
Læg for eksempel mærke til de flotte skotskternede tørklæder i lammeuld der kan være en trofast følgesvend i mange år på grund af det klassiske look og den gode kvalitet, de er i.