Lån penge via nettet og skriv under med NemID

Lån penge via nettet og skriv under med NemID

I dag er det slut med at skulle ned i banken og skrive under på dit lån, hvis du gerne vil have et lån. I dag kan det hele foregå via nettet – også det med at skrive under på lånet. Det er med til at gøre det meget nemmere for dig at tage et lån. Du behøver ikke at køre langt for at komme til møde hos en række forskellige banker for at høre, hvor meget du kan låne. Du kan tjekke det hele hjemmefra computeren. Ja, du kan endda sidde på den anden side af jorden og ansøge om at låne penge til den rejse, du er på. 

Men hvordan skal du så skrive under på dit lån, når det hele foregår via nettet? Det gør du selvfølgelig med NemID. På den måde bliver det meget nemmere for dig at tage et lån. Du skal dermed bare have dit nøglekort ved hånden, når du skal sige ja til, at du gerne vil have lånet. Når du ansøger om et lån, er det nemlig ikke en bindende ansøgning. Den bliver først bindende, når du har skrevet under med NemID på, at du gerne vil have lånet. Det gør også, at du kan søge flere forskellige steder om, at du gerne vil have et lån hos dem, og så vælge det lån, der er billigst, dem, der svarer hurtigst, eller hvad der nu er vigtigst for dig. 

To låneudbydere, der giver dig mulighed for at ansøge og skrive under på lånet via nettet, er hotlaan.dk og robotlaan.dk. Hos begge kan du låne op til 75.000 kroner uden at stille sikkerhed. Pengene kan du bruge på det, som du vil. Det kan være et nyt køleskab, en gallakjole, en rejse eller et nyt køkken. Det er helt op til dig, hvad du har lyst til.