Få hjælp af en dygtig headhunter, når nøglekompetencerne skal rekrutteres

Få hjælp af en dygtig headhunter, når nøglekompetencerne skal rekrutteres

Dygtige medarbejdere hænger ikke på træerne – og dette gælder især for højt specialiserede eksperter, dygtige ledere, og andre højt profilerede og eftersøgte profiler. Inden for bestemte brancher er der stor efterspørgsel på helt bestemte kompetencer, som kan udgøre det faglige og vidensmæssige grundlag for en evt. ekspansion. Hvis en virksomhed står over for at skulle udvide sit forretningsområde, lancere et nyt produkt eller en ny service ydelse, eller på anden måde vækste i ukendt farvand, er det nødvendigt at have folk med den rette know how til at forestå de fornødne tiltag. Og selv om ikke to forretningsmodeller er ens, eller to ekspansions processer kan direkte sammenlignes, vil en leder med erfaring fra et lignende projekt være at foretrække frem for en helt grøn eller nyuddannet kandidat.

Få de rette kompetencer hjem med hjælp fra en professionel headhunter

Da denne type medarbejdere som nævnt er i høj kurs i det danske erhvervsliv, er der en meget stor sandsynlighed for, at den medarbejder, du søger, allerede er ansat i en fast stilling – muligvis i en konkurrerende virksomhed. Her gælder det om at få gjort din virksomhed så attraktiv som muligt for den pågældende kandidat. Og det er her, din professionelle headhunter kommer ind i billedet.

Med adgang til store emnebanker samt et omfattende netværk kan en dygtig og erfaren headhunter håndplukke nøjagtig de kandidater, som vil egne sig bedst til at lede projekter i din virksomhed. Og med udgangspunkt i et dybdegående branchekendskab vil det være forholdsvis nemt for headhunteren at vurdere, om en kandidat til en specialist stilling er i besiddelse af de fornødne kompetencer og det rette faglige niveau samt evt. erfaring fra lignende stillinger.

Find din headhunter online

Hvis du har fået mod på at alliere dig med en dygtig headhunter fra et professionelt rekrutteringsbureau, kan du med fordel kigge ind og læse mere på https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx