Få de smukkeste negle

Få de smukkeste negle

Lange smukke negle og den perfekte neglelak! Lyder det for godt til at være sandt? Klinik Dandanell i Roskilde drives og bestyres af Sabrina-Marie Dandanell, der er uddannet kosmetolog og desuden certificeret CND negleteknikker, og hun ved, hvordan der skal laves negle.

Danmarksmesterskab i Akrylnegle

Sabrina-Marie er både på CND’s konkurrencehold og talenthold, og det betyder, at hun hvert år deltager i neglekonkurrencer rundt i verden. I 2016 tog hun 2. pladsen i Danmarksmesterskabet i Akrylnegle, og det er noget du mærker, når du besøger klinikken: Neglene bliver altid udført perfekt ned til mindste detalje.

Kun fantasien sætter grænser

Sabrina-Marie Dandanell er som sagt certificeret CND negleteknikker, men udover det, har hun også taget en lang række kurser inden for avanceret Nail Art. Det betyder, at hun kan lave stort set alt inden for negle, og det er altså kun din fantasi, der sætter grænser.

Varm og hyggelig atmosfære

På klinikken i Roskilde lægger Sabrina-Marie og hendes ansatte stor vægt på positive kundeoplevelser og en god atmosfære. Det betyder, at du altid møder et veloplagt og smilende personale, der står klar til at hjælpe, ligesom omgivelserne du træder ind i, er afslappende og hyggelige.

Den enkelte kunde er i fokus, og for hele personalet gælder det, at de arbejder for at gøre en forskel for den enkelte kunde.

Professionel rådgivning

Har du fået dine negle lavet hos Klinik Dandanell eller har du været forbi klinikken for at få en ansigtbehandling eller lagt make-up, så har du garanteret oplevet den gode rådgivningsservice, der følger med. Har du ikke været på klinikken endnu, så kan du roligt bestille tid. Udover at alle neglebehandlingerne er helt i top, kan du også få lækre ansigtsbehandlinger, og personalet vejleder om hudpleje, neglepleje og make-up.

Kort sagt: hos Klinik Dandanell får du de smukkeste negle og den flotteste hud. Læs mere på https://klinik-dandanell.dk/Behandlinger/Ansigtsbehandling.