Brystoperationer – få den bedste behandling hos Aleris-Hamlet

Brystoperationer – få den bedste behandling hos Aleris-Hamlet

Dine bevæggrunde for at ønske dig større eller mindre bryster kan være mange. Større bryster kan muligvis give dig større selvtillid og øge dit positive selvbillede. En brystreduktion kan medvirke positivt til, at du slipper af med rygproblemer på grund af for store og tunge bryster, og at det muligvis bliver lettere at finde tøj, som passer i størrelsen, når dine bryster passer proportionalt bedre til din krop. Under alle omstændigheder er det din helt egen beslutning, og når du skal vælge en plastikkirurg er det vigtigt, at du føler dig tryg og får en behandling, som du kan være tilfreds med. Hos Aleris-Hamlet har de mere end 20 års erfaring med brystoperationer, og de har meget erfarne og dygtige specialister ansat til at udføre behandlingen, som bliver skræddersyet til dig.

Pæne brystløft efter graviditet, amning eller vægttab

Det er skønt at blive mor, men efter graviditet og amning sker der ofte det, at en del af elasticiteten i brysterne forsvinder, og de begynder at hænge. Det samme kan ske, hvis du har været på slankekur og tabt dig meget. Men så kan du få et brystløft, hvor den overskydende hud fjernes, så brysterne løfter sig og dermed bliver brysterne mere spændstige at se på igen. Du kan også få reduceret dine brystvorter, hvis du synes, de er for store, og har du indadvendte brystvorter, kan du få dem korrigeret.

Brystrekonstruktion efter brystkræft

Har du haft brystkræft, kan du vælge at få foretaget en brystrekonstruktion, hvor der bliver dannet et nyt bryst med en protese og noget af din egen hud. Du får dermed et nyt bryst, som ligner et naturligt kvindebryst. For en del kvinder, der har haft brystkræft, kan det være med til at forøge livskvaliteten og følelsen af kvindelighed, at de får en brystrekonstruktion. Mulighederne for brystoperationer er mange hos Aleris-Hamlet, som er landsdækkende med 6 klinikker, og du kan finde uddybende information om brystoperationer på deres hjemmeside.