Bogholderkompagniet – din kompetente og erfarne revisor til en favorabel pris

Bogholderkompagniet – din kompetente og erfarne revisor til en favorabel pris

Ejer du et firma, der tjener mere end 50.000 kr. årligt, har du pligt til at føre momsregnskab. Du kan derfor med fordel hyre en dygtig revisor til at holde styr på dit momsregnskab og sikre, at der er en fornuftig økonomistyring i din virksomhed. Hvad enten du er nystartet iværksætter eller ejer en veletableret virksomhed, så er det utrolig vigtigt, at der er styr på økonomien, og at du får betalt moms til tiden. En erfaren revisor kan hjælpe dig med dette, så du kan bruge tiden på andre opgaver i din virksomhed. Når du skal vælge en revisor, kan det anbefales, at du vælger en af de erfarne i branchen, som både udfører opgaverne korrekt, og som kan rådgive dig omkring økonomi, hvis og når der er behov for det.

Få hjælp til momsregnskabet uanset hvor du bor

Bogholderkompagniet blev etableret i 2001 og firmaet er landsdækkende, så uanset om du leder efter en revisor Tåstrup, Roskilde, Odense eller Kolding, kan du få hjælp til dit momsregnskab. 80 % af kunderne hos Bogholderkompagniet er mindre virksomheder, og derfor tilbyder firmaet pakken ’Det lille regnskab’, så små virksomheder kan få professionel hjælp til kvartalsvis bogføring, momsrapportering, årsrapport og selvangivelse til en favorabel pris. Større virksomheder får ligeledes tilbudt professionel hjælp til økonomistyring og regnskab, og med Bogholderkompagniet som sparringspartner får virksomheder de skarpeste revisorer og controllere, som arbejder på et utrolig højt fagligt niveau.

Kompetent rådgiver og sparringspartner

Bogholderkompagniet tilbyder at komme ud til de enkelte virksomheder – små som store – og hjælpe med bogholderi. Derudover tilbyder Bogholderkompagniet advokatbogholderi, rådgivning omkring økonomisystemer samt gennemgang og rådgivning af virksomhedens økonomi med henblik på at spare penge. Med Bogholderkompagniet får du en yderst kompetent sparringspartner, som yder en topprofessionel service til fornuftige priser, så du altid har styr på økonomien i din virksomhed og får betalt moms til tiden.