Billig og nem flytning med Boxit

Billig og nem flytning med Boxit

Flytning er de færrestes favorit beskæftigelse. Ud over det store oprydnings- og sorterings arbejde, der går forud for en flytning, er det altid hårdt at rykke teltpælene op – især, hvis det er fra et sted, hvor man faktisk føler sig godt tilpas. Så er der hele aspektet med at skulle se frem til en tilpasnings periode det nye sted, og der hører i det hele taget en masse stress faktorer til flytte processen. Det at flytte er hårdt nok i sig selv, og skal man samtidig slås med planlægning og høje udgifter til flyttemænd, bil, evt. opbevaring, og flyttekasser der ikke kan holde til noget som helst, så kan en flytning godt være rigtig meget op ad bakke.

Med Boxit.dk kan du gøre din flytning til en god oplevelse i stedet. Boxit.dk tilbyder nem og ukompliceret flytning med det smarte Flyttebox system. I stedet for, at du selv skal rende rundt i byggemarkeder og købe flyttekasser af tvivlsom kvalitet, leverer Boxit de solide Flytteboxe direkte til din dør. Når du så er færdig med at fylde dine ting i – og evt har registreret hver enkelt kasses indhold – står Boxit klar til at transportere dine fyldte Flytteboxe, enten til dit nye hjem, eller til et depot i vore sikre opbevaringsfaciliteter. Det er nemt for dig, på ingen måde stressende – og samtidig billigere end flyttemænd, som ofte tager en hamper timepris.

Med Flytteboxen er du sikret, at du selv har 100 % styr på, hvad der er i dine flyttekasser. Samtidig slipper du for selv at skulle opbevare flyttekasser efter endt brug – dem tager Boxit med sig igen, når du har tømt dem!

Kig ind på boxit.dk og læs mere om det nemme og billige alternativ til de traditionelle flyttemænd, samt de top moderne opbevaringsfaciliteter og lave priser på flytning og opbevaring.