Benyt originalt autoglas til montering af ruder i din bil

Benyt originalt autoglas til montering af ruder i din bil

Når der er gået en rude i in bil – uanset om der er tale om forruden, bagruden eller en af sideruderne – er det en rigtig god idé at få udskiftet denne så hurtigt som muligt. Selv om ruden ikke er totalt smadret, udgør den alligevel en risiko. En rude i en bil er nemlig en del af dennes strukturelle styrke, og vil kunne kompromittere karosseriets sikkerhed i forbindelse med eksempelvis kollision eller påkørsel, hvis den er itu.

Selv om forruden i denne forbindelse er allermest kritisk, gælder det faktisk for alle ruder i bilen. Sideruderne er ikke på samme måde som forruden fremstillet i laminat glas, og derfor er passagerer samt fører i farezonen for at blive ramt af flyvende glas splinter, skulle en af sideruderne splintre ved en torpedering. Derfor er det vigtigt at ruderne er intakte – og du bør således øjeblikkelig få skiftet en rude, skulle denne have pådraget sig en revne eller en flænge.

Hvor får jeg det bedste autoglas til min bil?

Skal en eller flere af bilens ruder skiftes, bør du vælge en autoriseret montør af autoglas. Udskiftning af forrude eller andre ruder i bilen er ikke en opgave du bør overlade til hvem som helst. For hvert enkelt bilmærke og hver enkelt model findes der varierende anvisninger i forhold til udskiftning af forrude og øvrige ruder – og disse skal følges til punkt og prikke, hvis ruderne skal holde bilens levetid ud.

Derfor bør du finde et autoværksted som har en montør fra Dansk Bilglas A/S tilknyttet. Når du vælger at lade en Dansk Bilglas A/S montør forestå opgaven med montering af autoglas i din bil, er du sikker på at ruderne holder en høj standard, lige som at det udførte arbejde holder en solid kvalitet.

Du kan læse mere om montering af autoglas på https://bilglas.dk/vi-tilbyder/autoruder/