Ansøg nemt om online forbrugslån til ny bil eller bryllupsfest

Ansøg nemt om online forbrugslån til ny bil eller bryllupsfest

Det er ikke altid muligt at spare op af sin løn til større forbrugsgoder som bil, nye møbler eller en større fest som eksempelvis et bryllup eller en konfirmation. Derfor kan du i stedet vælge at ansøge om et forbrugslån enten i din bank eller hos en af de andre professionelle låneudbydere, som findes på markedet. Hvis banken siger nej, eller hvis du føler dig beklemt ved tanken om at skulle bede din bankrådgiver om et forbrugslån, så er der mange muligheder for i stedet at ansøge om et online forbrugslån.

Du kan ansøge om online forbrugslån døgnet rundt

Fordelene ved et online forbrugslån er, at du kan ansøge om det døgnet rundt. Du udfylder blot et ansøgningsskema på låneudbyderens hjemmeside, og her kan du også underskrive med NemID, eller du kan uploade lønsedler og din årsopgørelse. Det tager mellem 30 sekunder og et par dage at få svar på din låneansøgning, og du kan typisk låne op til 40.000 – 50.000 kr. Enkelte låneudbydere som eksempelvis ExtraCash.dk tilbyder forbrugslån på helt op til 75.000 kr.

Få skræddersyet de bedste lånetilbud

Hvordan finder du så det forbrugslån, som passer bedst til dig? Du kan med fordel besøge Flerelaan.dk, som giver dig et rigtig godt overblik over de kendteste låneudbydere på markedet. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser på lån hos f.eks. ExtraCash, L’easy, Santander, Robotlån, Kliklån, HotLån eller Alfalån. Hvis du gerne vil have et skræddersyet lånetilbud, så kan du indtaste oplysninger om lånebehov, alder og e-mail, og så sender Flerelaan.dk dig de bedste lånetilbud.

Vær realistisk når du optager et forbrugslån

Det er altid godt at lægge et realistisk månedsbudget, før du ansøger om et forbrugslån. Når du har et godt overblik over din økonomi, så er det nemmere for dig at vide, hvor stort et forbrugslån du har råd til at optage, og hvor lang tid du skal afdrage på det. Kig på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), som er det beløb, du samlet set betaler i renter og gebyrer årligt for at have et forbrugslån. På den måde kan du finde frem til det billigste forbrugslån, som passer til dit lånebehov.