Alternativ behandler: En anden vej

Der er flere måder at løse problemer på, og der er flere veje at gå, når du gerne vil udvikle dig selv og din bevidsthed. Med hypnose og clairvoyance, https://www.esteria.dk/, kan du få bugt med dagligdagens rygetrang eller få svar på, hvorfor du agerer, som du gør i dit nuværende liv. 

Du behøver ikke at tro

Det kræver ikke tro at flytte bjerge, når det gælder hypnose og clairvoyance. Du kan blive hypnotiseret og opleve effekten i forbindelse med vægttab eller rygetrang uanset. Du kan få rådgivning via clairvoyance, og via viden om tidligere liv kan du måske få en forklaring på, hvorfor du altid reagerer på en bestemt måde i visse situationer. 

Brug alternativ behandling som en anden vej til at få kureret dine laster eller få bugt med dine problemer i livet. Du behøver hverken tro eller have viden om emnet for at få udbytte af en behandling – det klarer behandleren for dig, og det bliver som regel videreformidlet i et sprog, som alle kan forstå. 

Hvordan fungerer hypnose?

Hypnose er en afslappet tilstand, hvor du under hele forløbet er ved fuldt bevidsthed og kan rejse dig og gå væk, hvis du ønsker. Konkret taler behandleren til din underbevidsthed, og forsøger dermed at påvirke det problem, som du har med eksempelvis rygning.  

Hvis formålet med hypnosen er at besøge tidligere liv, vil du blive ført tilbage til dengang – men ligesom enhver type hypnose, er du selv medbestemmende til, hvad du oplever. Du gennemgår ikke noget ubehageligt under besøget i det tidligere liv, hvis du ikke ønsker det. 

Hvad er clairvoyance egentlig?

Clairvoyance er frit oversat til dansk ‘klarsyn’. Her oplever behandleren på forskellige måder, hvordan råd og vejledning bliver videregivet til dig. Der kan være kontakt med afdøde under en clairvoyance, og det kan sommetider endda foregå via mail eller over telefonen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *