Mandlig stripper til polterabend eller single fest

Mandlig stripper til polterabend eller single fest

En polterabend er ikke fuldkommen, før den har fået en mindeværdig afslutning i form af et brag af en fest, fyldt med lækker mad og drikke, god musik – og selvfølgelig de underholdende indslag. En moderne polterabend er – i modsætning til den oprindelige polterabend tradition, hvor det gik ud på at smadre porcelæn for at bringe det unge ægtepar lykke og velstand fremover – forloveren, brudepigen, og vennernes gave til henholdsvis bruden og gommen før de siger ja til hinanden for altid og indtræder i den hellige ægtepagt.

Når en ung kvinde eller mand skal smedes i hymens lænker, vil man gerne give vedkommende den bedst mulige medfart. Det er trods alt det frie liv, der siges farvel til, og et helt nyt, der påbegyndes. Derfor vælger mange mænd at lede deres ven, brudgommen, fejre i selskab med en velskabt kvindelig stripper, som kan give den kommende ægtemand en sidste smagsprøve på det liv, han forlader – måske med en fræk poledance, eller en decideret lap dance, gerne iført meget sparsom beklædning.

Men nu er det jo sådan, at manden ikke er den eneste, der skal giftes. Og derfor er det også blevet mere og mere almindeligt, at brudepigerne og brudens øvrige veninder splejser om at hyren dygtig mandlig stripper til polterabend. Det behøver hverken være plat eller vulgært – en mandlig stripper gør andet og mere end blot at smide tøjet. Et mandestrip show er en opvisning i kropslig disciplin, danse evner og fysisk styrke, især hvis poledance også er en del af pakken. Poledancing er en idrætsform, som kræver utroligt meget af udøveren – derfor er den mandlige poledancer typisk i super top form, og det skader jo som bekendt ikke at have noget lækkert at kigge på!

Læs mere om mandlig stripper og poledance på poledancer.dk, og find inspiration til din venindes polterabend!