MacVision – hurtig og kompetent reparation af iPhones

MacVision – hurtig og kompetent reparation af iPhones

Leder du efter en dygtig reparatør af din iPhone, så kan du med fordel vælge MacVision i Roskilde eller Holte, som har mere end 8 års erfaring med reparationer af Apple-produkter. MacVision er hurtige og grundige til at reparere din iPhone, så du behøver ikke at vente i længere tid, som du kan risikere, hvis du vælger en anden reparatør. Serviceniveauet hos MacVision er højt, og du får stillet en lånetelefon til rådighed, så du stadig kan være i kontakt med dine omgivelser. MacVision overtager din Apple-garanti, og du får 24 måneders garanti. Du kan vælge af indlevere din iPhone personligt, eller du kan sende den med posten, og under alle omstændigheder vil reparationen af din iPhone. MacVision dækker hele Sjælland, Fyn og Aarhus.

Faste priser og hurtig reparation på ESB-beskyttet værksted

Hos MacVision tilbyder de konkurrencedygtige priser, og du ved på forhånd, hvad du kommer til at betale for reparationen, for det kan du læse på hjemmesiden https://www.macvision.dk/. Her findes en oversigt over alle de iPhone-modeller, som du kan få repareret, og du kan tydeligt se en fast pris, alt efter om det er din skærm, kamera, tænd/sluk knap, batteri osv., der trænger til at blive udskiftet eller repareret. Reparationerne udføres af kompetente og erfarne ansatte i et ESD-beskyttet værksted, så din iPhone er absolut i de bedste hænder.

20 % rabat på erhvervsaftaler

Ejer du en virksomhed, er det muligt at indgå en rigtig god aftale med MacVision, som både omfatter gode rabatter og service på et højt niveau. Virksomheder kan få op til 20 % rabat på reparation af Apple-produkter og Samsung smartphones. Der gives også rabat på tilbehør. En anden fordel ved at have en serviceaftale er, at virksomhederne kan få hjælp til opsætning af iPhones og Mac-computere. Desuden kan der laves gode kreditaftaler, og serviceaftalen skræddersys, så den passer bedst muligt til virksomhedens behov. Med en serviceaftale hos MacVision er virksomheder altid godt dækket ind både ved reparationer og support.